5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu perese çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran mukannen yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) muayyen durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol altına düzenınmasına yardımcı evet ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bunu peylemek karınin yaylı menteşeler kullanılması yeterli bileğildir , kanat yüzey meydanı ve ağırlığına için kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Bu nedenle elan güçlü bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında koruma görevlisi sağlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla yararlanma düzlükından yarar edinmek amacı ile meydana getirilen, en bir tomar 100 can kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca nüshasına bandajlı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Lüzum bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak bayağıda iz alan illere görev vermekteyiz.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından muavenet alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin Yangın kapısı istanbul bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Yasa ve yönetmeliklere için planlı yangınla savaşım adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına tüm projelendirme maslahatlemlerinizi yaşama ve orospu kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin zorlu iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek oldukça içli davranıyoruz.

Report this wiki page